Známému navykládala pohádky a půjčila si od něj šedesát tisíc. Své peníze už neviděl
Ilustrační foto: Pixabay.com
Most

Most - Z přečinu podvodu čelí obvinění 41letá žena z Mostu. Ta měla v úmyslu opatřit si neoprávněný majetkový prospěch vylákat od známého staršího muže finanční hotovost ve výši 60 tisíc korun s tím, že ji potřebuje na zaplacení dluhu na nájemném.

Slíbila, že peníze vrátí poté, co dostane peníze za nájemné, které prý poslala na jiné konto a údajně dostane i peníze od manžela v rámci jejich vypořádání. Hotovost se zavázala vrátit do tří týdnů a přitom si byla vědoma toho, že se její tvrzení nezakládá na pravdě a dluh nemůže uhradit.

"Peníze si vypůjčila s vědomím, že je nikdy poškozenému nevrátí a užije je na úhradu vlastních závazků a pro svoji potřebu. Nato se stala pro poškozeného nekontaktní. Poškozený utrpěl škodu ve výši 60 tisíc korun. Ženě za podvod hrozí až pětiletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru