SBD Krušnohor: Prudič stále pokračuje
Sídlo SBD Krušnohor.
Most

Most - V médiích se opakovaně objevila zpráva o tom, že největší bytové družstvo Krušnohor nemá statutární orgán. Ten byl vymazán na základě rozhodnutí soudu. Žalobu na družstvo podal jeden z jeho členů, Lubomír Gomboš.

Stále více se ukazuje, že cílem tohoto kroku bylo opravdu jen a pouze destabilizovat družstvo a snaha o jeho ovládnutí. Gomboš se netají tím, že chce dosáhnout, aby byl zvolen do představenstva družstva, chce být ve statutárním orgánu. Je ovšem otázkou, jestli je takový cíl pro družstvo vhodný a perspektivní.

Lubomír Gomboš je totiž Pražák, který skupuje byty v Mostě (má jich 15 napsaných na sebe a 7 napsaných na matku – viz Katastr nemovitostí). Jeho snahy o ovládnutí družstva SBD Krušnohor jsou přinejmenším podivné a je třeba si položit otázku, co jej z Prahy vede zpátky do našeho regionu.

Že nejde o bohulibou činnost „družstevního aktivisty“, jak se sám Gomboš nazývá, se opět potvrdilo v těchto dnech. Představenstvo družstva má pochopitelně snahu řešit nastalou situaci, a proto podalo návrh ke Krajskému soudu v Ústí nad Labem s návrhem řešení. První, kdo si požádal o nahlédnutí do spisů je opět Gomboš. Ohání se tím, že jako družstevník na to má právo. A tak se musíme jenom zeptat, proč to vlastně dělá. Že by odpověď byla jednoduchá – chce ještě více paralyzovat družstvo a poškodit tak družstevníky a vlastníky?

  • SBD Krušnohor
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru