Agresivní muž rozbil sklo a vážně se zranil. Když ho našli strážníci, začal ztrácet vědomí
Rozbité sklo. Foto: MP Most
Most

Most - Strážníci Městské policie Most při kontrolní činnosti v ulici Nová Výstavba v Obrnicích zaslechli ránu a řinčení skla. Na místě zjistili, že došlo k rozbití skleněné výplně vchodových dveří a podle přítomnosti krve na zemi předpokládali, že došlo ke zranění podezřelého.

Při kontrole okolí strážníci zjistili muže silně krvácejícího z předloktí a přivolali prostřednictvím operačního střediska zdravotnickou záchrannou službu. "Zraněnému muži, který ztrácel vědomí, zastavovali krvácení tlakovými obvazy a provedli protišoková opatření do příjezdu zdravotnické záchranné služby. Po předání zraněného strážníci vytěžili přítomné svědky a zjistili, že došlo k hádce otce s 27 letým synem, který opustil byt a ve vzteku udeřil pěstí do skleněné výplně vchodových dveří a sám ti tak způsobil zranění," uvedla k případu Veronika Loucká z mostecké městské policie.

Vzhledem k tomu, že způsobená škoda podle předsedy výboru sdružení vlastníků jednotek nepřesáhla 5000 Kč, byl přestupek proti majetku oznámen správnímu orgánu na Magistrát města Mostu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru