Mostečan opakovaně řídil i přes zákaz. Když ho chytili naposledy, šel hned do vězení!
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté hlídkové služby přistihli v pondělí v odpoledních hodinách v ulici Pod koňským vrchem řidiče, který neměl za volantem osobního vozidla co dělat. Muž má rozhodnutím soudu vydán zákaz řízení všech motorových vozidel, který je platný od srpna 2019 do roku 2021.

Řidič byl už o víkendu kontrolován v centru Mostu při řízení vozu a policisté mu sdělili podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. I ve druhé polovině srpna řídil přes zákaz řízení a letos byl dvakrát přistižen při řízení pod vlivem návykové látky.

Soud v Mostě rozhodl o okamžitém nástupu do výkonu trestu odnětí svobody a policisté 22letého Mostečana do vězení eskortovali včera.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru