Policisté rozdávali motorkářům a cyklistům. Tentokrát ale ne pokuty
Policisté při kontrole jednoho z motorkářů na Mostecku. Foto: Policie ČR
Most

Most - Hezké počasí vylákalo do hor nejen cyklisty a motorkáře, ale i policisty dopravního inspektorátu a oddělení tisku a prevence.

Policisté v rámci preventivní akce kontrolovali u cyklistů povinné vybavení jízdních kol, které je dané zákonem, a u motocyklistů stav strojů, doklady potřebné k řízení i to, zda neřídí pod vlivem návykových látek.

Během slunného odpoledne hlídka v Krušných horách zastavila a zkontrolovala sedm cyklistů a šest motorkářů. Během kontrol policisté neuložili žádnou pokutu a cyklisty odměnili různými reflexními prvky, mapami s cyklotrasami v Krušných a Jizerských horách a také klíčenkami pro zdraví.

Motocyklisté získali od policistů motolékárničky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru