AKTUÁLNĚ:  Na mostě u nádraží zachránili život muži, který se chtěl vrhnout na silnici
Záchrana muže, který přelezl zábradlí na mostě přes silniční koridor. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Přelézt zábradlí na mostě pro pěší u vlakového nádraží v Mostě se podařilo v pátek v podvečer staršímu muži, který se pokusil tímto způsobem ukončit svůj život.

Na linku 156 mostecké městské policie se obrátil občan, který šel kolem a se starším mužem komunikoval do příjezdu hlídky strážníků, kteří muže po příjezdu na místo přetáhli zpoza zábradlí na bezpečné místo a posléze předali přivolané osádce záchranné služby.

Lidé, kteří čelí těžké životní situaci, se mohou obracet na linku duševní tísně, která představuje první pomoc lidem, kteří se ocitnou v problémech. Linka duševní tísně v Mostě je součástí nestátní, neziskové organizace Most k naději. Krizová pevná telefonní linka funguje nepřetržitě na čísle 476 701 444.

1309nadrazimostzasah2

Záchranná operace u mosteckého nádraží. Muž skončil v péči záchranářů. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru