To byl zase víkend na silnicích! Čtyři řidiče chytili na Mostecku pod vlivem alkoholu, dva s pozitivním testem na drogy
Ilustrační foto: CC0
Most

Mostecko - Mostečtí policisté o víkendu přistihli šest řidičů, kteří se měli dopustit trestných činů. Čtyři řidiči měli pozitivní dechové zkoušky na alkohol. Další dva holdovali drogám.

Motorista seatu narazil na hlídku v ulici Pod Lajsníkem a policisté mu naměřili 1.73 promile alkoholu v dechu. Druhý řidič byl kontrolován na ulici Bělehradská při řízení škodovky. V dechu měl 1.70 promile alkoholu. Třetí motorista neunikl kontrole v ulici Z. Fibicha a hlídka mu naměřila 1.58 promile.

"Nejvyšší hodnotu 3.86 promile alkoholu v dechu vykázal přístroj u řidiče škody v ulici Rudolická. Tento řidič neuposlechl výzvy policistů a ti proti němu použili donucovací prostředky. Řidič skončil v policejní cele," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

V neděli policisté kontrolovali v ulici Okružní řidiče vozidla značky VW a provedli u něj test na drogy, který byl pozitivní na amfetamin. Pozitivní test na canabis měl řidič vozu značky BMW, který byl kontrolován v ulici Vtelenská.

"Všech šest řidičů si od policistů odneslo záznamy o sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky," dodala tisková mluvčí policistů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru