Zloděj zmatkař! Na místě činu nechal batoh se svým dokladem
Ilustrační foto
Most

Litvínov - Na nákup za pět prstů se vydal v Litvínově 28letý muž. Nutno říci, že se mu zamýšlená akce vůbec nepovedla.

Zamířil do jednoho litvínovského supermarketu. Ze zboží si vybral devět balení se sýrem s bílou plísní, které si ještě v prodejně uschoval do svého batohu. Poté šel k pokladně, kde platil za drobnost.

"Při odchodu ho zastavila ostraha prodejny, která pojala podezření z krádeže. Muž nechal na místě svůj batoh a z místa utekl," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Odcizené sýry byly vráceny zpět prodejně. "V batohu našli policisté doklad se jménem podezřelého a pátrali po něm. Vyšetřovatel mostecké policie Litvínovana obvinil z přečinu krádeže, za který mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody," dodala mluvčí policistů.

Už v minulosti byl výtečník za krádeže potrestán.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru