Pod tepláky si v obchodním domě ukryl dvě značková trička. Ostraze to bylo nápadné
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Na policejním oddělení skončil 33letý muž z Mostu. Ten měl v centru Mostu v obchodním domě v jedné prodejně se sportovním zbožím odcizit dvě značková trička v celkové hodnotě 1 298 korun, které se uschoval pod tepláky.

Zboží u pokladny nezaplatil a prodejnu chtěl opustit. Na místě byl zadržen pracovníkem ostrahy a následně předán policii. Ta zjistila, že Mostečan byl již za podobný delikt letos odsouzen a sdělila mu ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže.

Lup, který chtěl podezřelý zpeněžit, byl nepoškozený vrácen zpět do prodeje. Muži za krádež hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru