Most se představuje turistům na veletrhu v Plzni
Pracovnice Turistického informačního centra na veletrhu v Plzni.
Most

Most - Město Most se prezentuje ve dnech 19. - 21. září na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu Plzeňského kraje ITEP. Jedná se o jeden z největších mezinárodních veletrhů cestovního ruchu v České republice, který navštěvuje přes 12 000 lidí a účastní se ho přes 140 vystavovatelů.

Veletrh je rozdělen na dvě části, v té první najdou návštěvníci tradiční stánky s nabídkou jednotlivých měst, krajů a dalších subjektů, druhá hala je orientována na turistickou nabídku pro rodiny s dětmi. Lákadlem veletrhu je zážitková jízda historickým autobusem

Turistický veletrh v Plzni není pro mostecké turistické informační centrum žádnou novinkou, v minulosti jej s nabídkou města Mostu již navštívilo. V letošním roce se Most účastnil už dvou veletrhů, jednoho hned zkraje roku v Praze a potom zahraničního v Německu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru