Zraněný muž v noci v Mostě řádil. Nejdříve napadl záchranku, pak řidičku autobusu
Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - V pondělí krátce po dvacáté hodině přijala Městská policie v Mostě oznámení na tísňovou linku od osádky zdravotnické záchranné služby, že byla napadena agresivním pacientem v ulici Albrechtická.

Strážníci po příjezdu na místo zjistili, že se jedná o o muže pod vlivem alkoholu, který se po pádu udeřil do hlavy a zůstal ležet na zemi. Za přítomnosti hlídky strážníků tento muž nastoupil do sanitního vozu a za asistence jednoho strážníka byl transportován do mostecké nemocnice k dalšímu vyšetření.

Tím ovšem celá věc neskončila, muž po vyšetření v nemocnici toto zařízení opustil a vydal se na nejbližší zastávku městské hromadné dopravy, kde po příjezdu autobusu byl opět vulgární a tentokrát začal útočit na řidičku autobusu. Na místě byl tento muž okamžitě zadržen ochrankou mostecké nemocnice a přivolaná hlídka strážníků městské policie musela ke stejnému muži podruhé za večer.

Drobné oděrky v obličeji, které si muž opět způsobil dalšími pády na zem, odmítl ošetřit a hlídce přislíbil že z místa odejde do svého bydliště, což následně učinil.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru