Peklo přichází v dopravní špičce: Nepovedné frézování v Havrani
Středa odpoledne. Kolona začíná ve směru od Mostu kousek za nemilkovskou křižovatkou. Foto: Sandra Veverková
Most

Havraň – Takhle to dopadá, když se majitelé silnic a jimi najatí stavbaři neumějí domluvit. Poznali to už řidiči, kteří jezdí mezi Mostem a Havraní, respektive Mostem a Žatcem.

Řidiči kritizují naplánování frézování silnice v Havrani. Za prvé podle nich není současný povrch v takovém stavu, aby ho bylo nutné kompletně měnit, za druhé práce přicházejí ve chvíli, kdy je ve vedlejším Nemilkově uzavřen silniční mostek a vesnice je kompletně neprůjezdná.

Kdo jezdí do práce třeba do počeradské elektrárny, nebo bydlí v Lišnici, Koporeči, části Nemilkova či Poleradech, musí si vystát kolikrát obří fronty. Zdržení tu trvá deset minut, ale i klidně tři čtvrtě hodiny v odpolední dopravní špičce. Silnice je průjezdná kyvadlově a protisměry proti sobě pouštějí semafory.

Jak dlouho omezení potrvají? Třeba poslední víkend na opravách silnice nedělal vůbec nikdo. Tímto tempem se bude měnit asfalt podle povolení vydaného Krajským úřadem Ústeckého kraje skoro až do konce měsíce. A kdy se otevře most v Havrani, který je dokončený již od prázdnin, pro řidiče ale stále zavřený? Hovoří se o tomto pátku. Ale kdo ví.

Havraň se dá objet ve směru na Žatec či od Žatce přes Saběnice a Malé Březno. Kdo potřebuje jet od Mostu na Loun přes Lišnici, ten musí mít trpělivost na semaforech. Nebo se z Mostu vydat přes Bečov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru