Pokus o těžké ublížení u mostecké herny: Nejdříve nabízeli k prodeji mobil, pak udeřili pěstmi
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké police obvinil z pokusu ublížení na zdraví a výtržnictví dva muže ve věku 26 a 20 let, oba z Mostu.

Ti měli v mostecké herně oslovit jednoho muže, kterého neznali, a který tam hrál na automatu. Tomu nabízeli ke koupi telefon a poté ho vyzvali, aby s nimi šel ven. "Došlo ke slovnímu konfliktu, při němž měla dvojice poškozeného opakovaně udeřit pěstí do obličeje a způsobit mu dle znaleckého posudku z odvětví soudního lékařství zranění v obličeji," uvádí tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Mladší z dvojice si usnesení o zahájení stíhání převzal ve vězení, kde si odpykává majetkový delikt, druhý obviněný je stíhán na svobodě. Obviněným hrozí za napadení až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru