Vysvobození kočky se nezdařilo. Nechtělo se jí vylézt od motoru
Kočka nehodlala své teplé místečko opustit. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Včera večer přijali strážníci Městské policie v Mostě oznámení na linku tísňového volání o hlasitém mňoukání z motoru osobního vozu, který parkuje v ulici Ševčíka.

Hlídka po příjezdu na místo zjistila, že u vozu se pohybuje starší pán, který postrádá kočičku, která zalezla do motorového prostoru osobního vozu a a nechce ven. Strážníci na místě lustrací zjistili majitele vozu, který bydlel shodou okolností ve stejném vchodě jako majitel kočky, ale když se ho hlídka v místě bydliště snažila kontaktovat, tak nikdo nebyl doma.

Starší muž vyrobil z tvrdého papíru oznámení pro majitele vozidla, že má svém motoru kočku a vylepil toto oznámení na čelní sklo vozu. I přestom že se strážci zákona pokoušeli několikrát v přítomnosti majitele kočičku z vozidla dostat venm tak se jim to nepodařilo, ta svůj teplý úkryt nehodlala opustit.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru