Tři řidiči jezdili po Mostecku pod vlivem drog, jeden z nich navíc ani nemá řidičské oprávnění
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Policisté mosteckého územního odboru přistihli o víkendu tři řidiče, kteří měli pozitivní testy na návykové látky.

Mladý řidič, kterého hlídka zastavila v Mostě, měl pozitivní test na amfetamin. Další řidič neunikl silniční kontrole na silnici I/13 u obce Liběšice. Provedený test ukázal rovněž na užití amfetaminu.

Třetí motorista, který narazil na hlídku v ulici Moskevská, měl též pozitivní výsledek testu na metamfetamin. Na místě bylo zjištěno, že řidič z Chomutovska není ani držitelem řidičského oprávnění.

Všichni tři muži si od policie odnesli záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru