Upozornění pro motoristy: Brzy začne očekávaná rekonstrukce mostu u nemocnice
Most u nemocnice. Foto archiv: Oldřich Hájek
Most

Most - Město Most v úterý vydalo upozornění zejména pro motoristy. Podle aktuálních informací magistrátu začne brzy očekávaná rekonstrukce mostu u nemocnice v ulici J. E. Purkyně.

S tím souvisejí i dopravní omezení. K úplné uzavírce dojde od 24. října letošního roku a povolena je až do konce září roku příštího.

Doprava k nemocnici bude umožněna pouze jedním směrem, a to ulicí Slovenského národního povstání (SNP) a Svážná. Zastávka „Most, nemocnice“ bude po dobu uzavírky přemístěna do prostoru parkoviště před nemocnici v Mostě.

Autobusy městské hromadné dopravy budou jezdit po své trase až do ulice J. E. Purkyně a dále na parkoviště před nemocnicí do přemístěné zastávky „Most, nemocnice“ a zpět přes parkoviště ulicí J. E. Purkyně, Svážná, SNP a dále po své trase.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru