Otevřené dveře, okno, zapomenuté klíče. Lidé v Mostě zapomínají zabezpečit svá auta
Foto: MP Most
Most

Most - Strážníci mostecké městské policie se často setkávají s případy nezajištěných vozidel. V uplynulém týdnu řešili čtyři události.

Při monitorování parkoviště před nákupním centrem Kaufland operátor městského kamerového dohledového systému zpozoroval vozidlo, které má otevřené zadní dveře za spolujezdcem a v blízkosti vozidla se nikdo nenacházel. Na místo byla vyslána hlídka strážníků, kteří zjistili, že je auto uzamčeno centrálním zamykáním, nejeví známky násilného vniknutí, a dveře zavřeli.

Na linku 156 oznámil oznamovatel, že na tř. Budovatelů je zaparkované stříbrné vozidlo Audi, u kterého je otevřené okno. Hlídka strážníků na místě zjistila otevřené zadní okno cca 30 cm. Přes operační středisko zjistili strážníci majitele vozidla, kterého se hlídka snažila kontaktovat v místě trvalého bydliště. Muž však nebyl zastižen. Jeden ze službu konajících strážníků poté informoval kolegy, že má telefonický kontakt na majitele a vyrozuměl ho, aby si vozidlo zabezpečil.

Další oznamovatel oznámil na tísňovou linku městské policie, že viděl zaparkované osobní vozidlo, jehož majitel zapomněl klíče v zámku u dveří řidiče. Hlídka strážníků zjistila majitele vozidla a kontaktovala ho v místě bydliště. Majitel se dostavil k vozidlu, zkontroloval, zda nebylo něco odcizeno a automobil zabezpečil.

Na linku 156 oznámila oznamovatelka, že na placeném parkovišti v ulici J. E. Purkyně je zaparkované vozidlo, u kterého jsou otevřené dveře u spolujezdce. Strážníci na místě zjistili, že vozidlo nebylo otevřeno násilným způsobem a uvnitř nebylo nic poškozeno. Hlídka na místě pořídla fotodokumentaci a poté osobní automobil zavřela a zabezpečila. (lou)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru