Dva Mostečané mohou čekat až pět let vězení. Vloupali se do místních restaurací
Věznice. Ilustrační foto: VS ČR
Most

Most - Až pětiletý trest odnětí svobody mohou očekávat v případě odsouzení dva muži ve věku 24 a 25 let, oba z Mostu. Ti mají na svědomí vloupání do dvou mosteckých restaurací.

V září měli oba překonat vstupní dveře u jednoho objektu, kde za barovým pultem měli odcizit kasičku s koulemi na kulečník. O několik dnů později násilím vnikl starší z dvojice po společné dohodě do kanceláře jedné restaurace v centru Mostu a v ní měl odcizit notebook, troje starožitné kapesní hodinky a finanční hotovost.

"Dvojice byla zadržena na druhý den. Poblíž místa činu byla nalezena v křoví taška s odcizeným notebookem. Policisté zajistili i odcizené hodinky. Celkem měla dvojice způsobit krádežemi a poškozením zařízení škodu ve výši 169 tisíc korun," uvádí mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Mladší z dvojice byl již za krádeže potrestán, druhý byl letos již obviněn za několik vloupání do objektů a v trestné činnosti pokračoval. Oba dva muže vzal soud v Mostě do vazby.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru