Muž si na návštěvě otevřel okno, druhý den potom byt známé vykradli
Zloděj sebral iPad i telefon. Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Policie v Mostě obvinila z přečinu krádeže a porušování domovní svobody 31letého muže a z provinění krádeže a porušování domovní svobody ve spolupachatelství mladistvého, oba z Litvínova.

Starší byl v obci na Litvínovsku v bytě na návštěvě u známé a nepozorovaně stihl otevřít okno v pokoji, které poté jen přivřel. "Následně na druhý den do domu zašli spolu, do bytu vnikl mladistvý přes parapet chodbového okna v prvním patře. Uvnitř bytu měl odcizit hotovost, zlatý řetízek, iPad a mobilní telefon, vše dle poškozených v celkové hodnotě vyšší než 100 tisíc korun," sdělila Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

Lup údajně dvojice zpeněžila a o peníze se podělila. Kriminalisté z odcizených věcí zajistili jen mobilní telefon. Obvinění jsou vyšetřováni na svobodě. Případ objasnili kriminalisté spolu s hamerskými policisty. Za krádež 31letému muži hrozí až pětiletý trest odnětí svobody, mladistvému pak trest poloviční.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru