OBRAZEM: Módní show v mosteckém divadle! Móda a hvězdy opět zazářila a přinesla dětem 390 tisíc
Móda a hvězdy. Foto: Olga Markuzziová
Most

Most - Módní show s mnoha překvapeními, krásnou módou, která diváky baví a která každý rok i pomáhá. Letos Móda a hvězdy přinesla dětem z dětského domova ve Vysoké peci, dětem z teplického Klokánku a také Nadačnímu fondu Veroniky Kašákové, jenž pomáhá dětem z dětských domovů po celé republice, každému po neuvěřitelných 130 tisících korunách. Navíc i výtěžek z Whiteboxu ve výši 9.250 korun.

Přítomen na akci byl také hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček se svojí manželkou a vnučkou. Jak se k akci v jejím závěru vyjádřil?: „Byl to doják, krásný závěr a celá akce byla nádherná. Poděkování patří všem, kteří se na ní podíleli, Petře Vyoralové, Veronice Kašákové a všem, kdo s nimi spolupracují a pomáhají. Není tajemstvím, že zřizovatelem dětských domovů jsou kraje. Také Ústecký kraj se snaží, aby v nich děti měly hezké prostředí, aby tam z nich vyrostli dobří lidé, aby měly potřebné vzdělání a aby byly dobře připraveny do života. Ale samozřejmě pak jsou takovéto akce a těm dětem ukážou ještě tu krásnou lidskou solidaritu, tak si myslím, že je to moc hezký dárek pro děti a že si to budou pamatovat.“

Organizátorem celé akce byl Svatební salon Delta a jeho majitelka Petra Vyoralová. Podívejte se na video fotogalerii z akce.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=EI83TJ8uYnw

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru