Měl velké štěstí: Muž upadl na chodníku a zůstal bezvládně ležet. Viděli to strážníci
2x foto: Michal Hrdlička
Most

Most - V pondělí ve večerních hodinách si hlídka strážníků městské policie z Mostu všimla v ulici Višňová staršího muže, který se motal po chodníku a těsně před hlídkou strážníků upadl tak nešťastně, že se praštil do temene hlavy a zůstal ležet na místě.

Strážníci okamžitě odstavili své vozidlo a přispěchali muži na pomoc, ten utrpěl po pádu tržnou ránu na temeni hlavy a stěžoval si na bolest hlavy. Hlídka na místo přivolala prostřednictvím dozorčího městské policie v Mostě osádku zdravotní záchranné služby, která si opilého muže s tržnou ránou od strážníků převzala a jeden ze strážníků zajistil zdravotníkům doprovod do nemocnice v sanitním voze, kde byl muž předán k dalšímu ošetření.

2310straznicimost1

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru