VIDEO: Převrácení popeláři: policisté sdělili podrobnosti k sobotní zvláštní nehodě!
Vyprošťování havarovaného auta. Foto: čtenář
Most

Most - Pětadvacetiletý Mostečan, který v sobotu havaroval s popelářským autem v Mostě, už má na krku oplétačky s policií. Policisté totiž potvrdili, že byl pod vlivem, navíc popelářský vůz vůbec neměl řídit.

Policisté mosteckého obvodního oddělení sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinů ohrožení pod vlivem návykové látky, neoprávněného užívání cizí věci a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání 25letému muži z Mostu.

Ten si měl v sobotu bez souhlasu zaměstnavatele vzít nákladní automobil značky Mercedes, se kterým havaroval na křižovatce ulic Lipová, Topolová a Zdeňka Štěpánka, kde vozidlo převrátil na bok.

"Řidič z místa nehody utekl do sídliště, kde byl vypátrán hlídkou městské policie. Muž skončil v policejní cele, měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol, kdy mu policisté naměřili přes dvě promile alkoholu v dechu," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Muž nemá žádné řidičské oprávnění a navíc má vysloven i zákaz řízení do srpna roku 2021. Z důvodu nehody musela být v místě odkloněna doprava na několik hodin.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=v3jOcJJnQ-o

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru