Loupež v centru Mostu: Muži nabízel cigarety, pak vytáhl nůž a chtěl peníze
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Muž ve věku 20 let z Mostu čelí obvinění ze zvlášť závažného zločinu loupeže. V centru Mostu měl s nožem v ruce připravit muže, kterého neznal, o peníze.

"Obviněný muž zpočátku ve večerních hodinách u obchodního domu nabízel poškozenému ke koupi cigarety. Vylákal ho o kus dál a tam měl pod pohrůžkou užití násilí s nožem v ruce opakovaně po poškozeném požadovat vydání peněz," popisuje případ mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Muž mu z obavy o své zdraví vydal sto korun, které měl v peněžence. Lupič chtěl více a žádal vydání i drobných mincí. Celkem muže oloupil o 140 korun.

"Ke zranění poškozeného nedošlo. Obviněný je v současné době ve vězení pro výkon trestu. Za tuto loupež mu hrozí trest v rozmezí dva roky až deset let," dodala mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru