Muž vykradl svému známému byt v paneláku v prvním patře. Překonal okno na ventilačku
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté z Mostu objasnili případ krádeže věcí z bytu v Mostě. Podle nich se měl do bytu v prvním patře panelového domu na sídlišti Zahradní vloupat 29letý muž z Mostu.

Do bytu vnikl oknem, které bylo otevřeno na ventilaci. Uvnitř měl odcizit televizi, domácí kino, gril a další věci, vše v celkové hodnotě téměř třicet tisíc korun.

"Byt opustil stejnou cestou a lup údajně prodal na ulici náhodným zájemcům. Do bytu nepřišel jen tak, věděl komu patří i to, že se v bytě zrovna nikdo nenachází," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

Odcizené věci kriminalisté nezajistili. Mostečan byl obviněn z přečinů krádeže vloupáním a porušování domovní svobody. "Za krádež byl již v minulosti odsouzen a nyní si ve vězení odpykává jiný trest," dodala policejní mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru