Lidé našli na chodbě domu vážně zraněného muže v bezvědomí. Co se tam stalo?
Zraněný muž v péči záchranářů. Foto: MP Most
Most

Most - Po třetí hodině ranní zavolal na tísňovou linku mostecké městské policie oznamovatel, že na společné chodbě v jejich domě leží v bezvědomí neznámý muž, který je zraněný na hlavě a krvácí.

Operační pracovníci zahájili monitoring okolí prostřednictvím městského kamerového dohledového systému a na místo byla vyslána nejbližší motohlídka strážníků. Strážníci se na místě spojili s oznamovatelem, který je dovedl ke zraněnému muži.

"Strážníci zjistili, že je muž v bezvědomí, nereaguje na podněty, ale dýchá. Strážníci muži okamžitě poskytli první pomoc přiložením tlakového obvazu a sledovali jeho životní funkce do příjezdu zdravotnické záchranné služby. Na místě zjistili krvavé stopy a možné známky násilí, přivolali proto také hlídku Policie ČR z důvodu podezření ze spáchání trestného činu," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Zraněného si převzali pracovníci zdravotnické záchranné služby, kteří u muže našli schované doklady cizího muže, které předali strážníkům.

O dvacet minut později přijalo operační středisko městské policie žádost o asistenci od pracovníků nemocnice z důvodu agresivity pacienta. "Na místě bylo zjištěno, že se jedná o stejného muže, kterého strážníci ošetřovali. Ten se probral při ošetření a začal být značně agresivní. Strážníci spolu se zdravotníky muže zklidnili a celou událost se všemi poznatky a fotodokumentací si převzali policisté Policie ČR," dodala Veronika Loucká.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru