Ústecký útulek, který se ujal týraných kočiček, praská ve švech. Jak můžete pomoci?
Náměstkyně ústeckého primátora Věra Nechybová navštívila týrané kočky v ústeckém útulku. Foto: FB Věry Nechybové
Most

Ústí nad Labem - Ústecký útulek se ujal dvaadvaceti týraných kočiček, které v neděli veterináři a policisté našli spolu s šestnácti mrtvými v bytě v Krásném Březně.

Zvířata jsou v zuboženém stavu, zanedbané, nemocné a pohublé. "Do rozhodnutí soudu je útulek nemůže nabízet k adopci. Kapacita útulku praská ve švech. Snažíme se oslovovat útulky v okolí, zda by si od nás nějaké kočičky nevzaly. Alespoň prozatím," píše náměstkyně ústeckého primátora Věra Nechybová na svém Facebooku.

K adopci je však v ústeckém útulku jiných 23 kočiček - zdravých, v dobrém stavu. "Útulku by moc pomohlo, kdyby se našli hodní lidé, kteří by si je adoptovali. Vytvořilo by se tak místo pro ty týrané kočičky. Pokud můžete, pomozte, prosím," obrací se na veřejnost Věra Nechybová ve svém příspěvku. O nalezení koček v ústeckém bytě jsme psali ZDE.

Kontakt na útulek:

Tel.: 472 775 202

Mob.: 733 126 101,

web: www.utulek-ul.cz

FB: Centrum pro zvířata v nouzi při ZOO Ústí nad Labem

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru