Na náměstí stojí nové pódium. Je větší a mobilní, město ho využije na své akce
Nové pódium na náměstí. Foto: město Most
Most

Most - Zbrusu nové pódium stojí nachystáno na mosteckém 1. náměstí. Město jej pořídilo hned z několika důvodů. Je větší a jeho rozměry více vyhovují požadavkům vystupujících a poskytuje i větší prostor, tudíž i komfort větším hudebním formacím či sborům a také audiotechnice.

Pódium je navíc mobilní, takže se rychle skládá. Využíváno bude na všechny větší akce pořádané městem, jako jsou vánoční trhy, Silvestr či Velikonoční jarmark, a počítá se také s jeho příležitostným pronájmem. Pořízení mobilního pódia vyšlo město na 2,1 milionu korun. Rozměry pódia jsou 6 krát 8 metrů, na výšku potom měří pět metrů. (sed)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru