Šofér, který skončil v tramvajových kolejích, neměl řidičák a v těle mu kolovaly drogy
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí policisté přistihli o víkendu čtyři motoristy, kteří porušili zákon. Jeden z nich skončil v tramvajových kolejích u mosteckého dopravního podniku.

V ulici Višňová narazil na policejní kontrolu v neděli večer řidič osobního vozu značky Alfa Romeo z Lounska. Ten měl pozitivní test na metamfetamin.

Další řidič neunikl kontrole v ulici Budovatelů, kde byl zastaven včera časně ráno. Řidič mazdy měl pozitivní test na pervitin.

Třetí muž za volantem vozidla značky Citroen byl kontrolován též včera v ulici Moskevská a i jemu vyšel pozitivně test na drogy.

Poslední muž skončil svoji jízdu s autem značky Renault na tramvajových kolejích na konečné v Mostě v sobotu ráno. Policisté na místě zjistili, že nevlastní řidičské oprávnění a má pozitivní test na canabis a metamfetamin.

Všem čtyřem řidičům policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru