Svítící vnitřek auta zaujal mladé lidi, ti na místo raději zavolali městskou policii
Strážníci kontrolují automobil. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Pokud v Mostě správně nezavřete své auto, než odejdete z parkoviště domů, ještě nemusí být tak zle. Pořád tu jsou všímaví lidé, kteří nemají postranní úmysly a váš majetek zachrání.

Na linku tísňového volání Městské policie v Mostě se včera večer obrátila dvojice mladých lidí z ulice Zdeňka Fibicha, kde si mladý pár při parkování svého osobního vozu všiml, že vedle stojící vozidlo máš špatně zavřené dveře a uvnitř v kabině svítí světlo.

Hlídka vyslaná na místo zde lustrací zjistila majitele vozu bydlícího nedaleko a pro majitele došla. Majitel na místě provedl kontrolu vozidla, to posléze bezpečně uzamkl a z místa odešel.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru