Strýc vybíral v Mostě popelnice se svou tříletou neteří v pozdních nočních hodinách
Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Včera v pozdních večerních hodinách přijali strážníci Městské policie v Mostě oznámení o muži, který prochází a vybírá odpad z popelnic. Na tom by, ale nebylo nic divného, kdyby muž neměl u sebe tříletou holčičku.

Hlídka strážníků, která vyjela na místo, muže po chvilce nalezla, ztotožnila, zkontrolovala, zda po něm nepátrá Policie České republiky a žádala vysvětlení, proč provozuje tuto činnost v pozdních večerních hodinách s tak malým dítětem.

Dotyčný jako omluvu uvedl, že hlídá sestře dítě a že neteřinka chtěla jít ven. Strážníci o celé události sepsali úřední záznam a budou ji postupovat na oddělení sociálně právní ochrany dětí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru