Nejdřív družně popíjeli, pak došlo na opakované rány do obličeje
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví 26letého muže. Ten měl v podvečerních hodinách v Mostě nejprve popíjet se starším mužem. Následně po slovní rozepři ho měl fyzicky napadnout a to opakovanými údery do obličeje.

Muži způsobil zranění nosu, očí, pohmožděniny a zlomeninu. Poškozený požádal kolemjdoucí o přivolání pomoci. Na místo dorazila hlídka policie, která ihned pro zraněného muže přivolala rychlou záchrannou službu. Muž byl převezen do nemocnice a jeho zranění si vyžádalo hospitalizaci.

"Policisté na místě zajistili podezřelého a umístili ho do policejní cely. Muž měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol. Za ublížení na zdraví obviněnému hrozí v případě uznání viny trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta," uvádí mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Vyšetřování probíhá na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru