Mladá opilá výtržnice v Mostě prokopla skleněné dveře do baru
Strážníci ženu dopadli nedaleko. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - V úterý kráce po dvacáté hodině si projíždějící hlídka Městské policie z Mostu všimla během hlídkové činnosti v ulici Lipová mávající ženy. Jak se později ukázalo, šlo o majitelku Asia baru a potřebovala pomoc strážníků.

Žena, u které hlídka okamžitě zastavila, strážníkům sdělila, že jí před malým okamžikem nějaká mladá opilá žena prokopla skleněnou výplň vchodových dveří. Strážníci díky dobré místní znalosti a popisu mladou výtržnici nedaleko dopadli.

Hlídka na místě ztotožnila všechny zúčastněné osoby a mladou výtržnici pod vlivem alkoholu převezli na nejbližší služebnu Policie České republiky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru