Starší dlouhé autobusy z Prahy nahradí na čas tramvaje mezi Mostem a Litvínovem
Starší kloubové autobusy Citybus. Foto: město Most
Most

Most – Mostecký primátor Jan Paparega společně se svým náměstkem Markem Hrvolem navštívili Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova. Areálem je doprovodil ředitel dopravního podniku Daniel Dunovský a jeho náměstek David Jehlička.

„Prohlédli si nový autobus pro městskou hromadnou dopravu SOR NS 12, který připravujeme do provozu,“ řekl ředitel dopravního podniku Daniel Dunovský. Dopravní podnik pořídil těchto moderních městských nízkopodlažních autobusů celkem pět a všechny budou nasazeny na linkách v Mostě.

Zástupci vedení města si prohlédli i starší kloubové autobusy Citybus, které byly pořízeny z pražského dopravního podniku z důvodu plánované výluky tramvajové trati mezi Mostem a Litvínovem. „Je to asi dobrá koupě, na první pohled jsou vozy v pěkném stavu,“ řekl mostecký primátor Jan Paparega.

Náměstek primátora Marek Hrvol si také vyzkoušel místo řidiče. „Vždycky jsem to chtěl vyzkoušet. Asi by se mi to líbilo,“ dodal Hrvol zpoza volantu.

0412autobusy2

Marek Hrvol za volantem autobusu. Foto: město Most

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru