Mostečan (30) vykrádal po městě auta. Jejich majitelům zanechal škodu 25 tisíc
ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Most

Most - Okresní soud poslal do vazby 30letého muže z Mostu. Toho vyšetřovatel obvinil z přečinů krádeže vloupáním a poškození cizí věci.

Těch se Mostečan dopustil v měsících září a říjen, když v Mostě měl za užití síly vniknout do osmi osobních vozidel v různých částech města Mostu. Do některých aut se nedostal, kam vnikl, hledal, co by odcizil. "Po jeho nevítané návštěvě motoristům zmizelo nářadí, hudební aparatura, stan, spacák, horolezecké lano, autorádio, klíče, sportovní obuv, batoh a další věci. Kradl i přesto, že byl v posledních třech letech odsouzen," uvedla policejní mluvčí Ludmila Svobodová.

Vyšetřovatel na obviněného, kterému za tato jednání hrozí až tříletý trest odnětí svobody, podal státnímu zástupci podnět na vazební stíhání. Motoristům autař zanechal škodu převyšující částku 25 tisíc korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru