Kam v Mostě rádi chodíte nebo kde se necítíte bezpečně? Pomozte vytvořit pocitovou mapu města
ilustrační foto
Most

Most - Tvořme společně pocitovou mapu města Mostu! Kde jsou místa, kam rádi chodíte? Nebo naopak, ve kterých lokalitách se necítíte bezpečně? Všechny tyto informace můžete sdělit tím, že vyplníte pocitovou mapu Mostu.

Své pocity z různých míst můžete vyznačit barevnými body do mapy, doplnit svými názory a komentáři. "Udělejte si, prosím, pár minut času a dejte nám důležité informace o tom, jak Most vnímáte. Získané informace využijeme pro plánování práce městské policie a také jako tipy pro rozvoj našeho města," obrací se na veřejnost manažerka prevence kriminality Veronika Loucká.

Každé místo v Mostě vyvolává nějaké emoce - líbí se nám tu, rádi zde trávíme čas, cítíme se bezpečně nebo naopak. Interaktivní mapa pomůže zjistit pocity lidí a dokáže je svázat s konkrétními místy. Výsledná mapa ukáže nejvíce problémová místa z hlediska bezpečnosti a pocitu bezpečí obyvatel, místa, která mají naopak mostečtí občané rádi, a lokality, u kterých by občané ocenili jejich rozvoj. Pocitovou mapu můžete vyplnit do 31. 12. 2019 na https://www.pocitovemapy.cz/most-2019

Vytvoření pocitové mapy je velmi jednoduché a trvá 10 – 15 minut. Jedná se o internetovou aplikaci, ve které může každý na mapě označovat místa v Mostě, která nejlépe odpovídají na otázky:

  • Kde je příjemné prostředí (zeleň, architektura, vybavení)?
  • Kde je zanedbané prostředí (zeleň, architektura, vybavení)?
  • Kde se ve městě necítíte bezpečně?
  • Kde se v posledních 3 letech zlepšila bezpečnost?
  • Kde se v posledních 3 letech zhoršila bezpečnost?
  • Kde vnímáte potřebu zlepšení/posílení veřejného osvětlení?
  • Kde byste uvítali kamerový bod městské policie?
  • Kde není bezpečný přechod?
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru