Na tohle soužití nikdy nezapomene: Vypečené spolubydlící připravily muže o pořádný balík peněz!
ilustrační foto: CC0
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil ze zvlášť závažného zločinu loupeže, přečinů krádeže a neoprávněného opatření a padělání a pozměnění platebního prostředku 37letou ženu ve formě spolupachatelství a z provinění neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a krádeže ve formě spolupachatelství mladistvou osobu.

Starší měla v bytě, kde obě žily spolu s poškozeným, tohoto připravit o peníze, které si muž vypůjčil na základě smlouvy o výpůjčce. Žena mu vyhrožovala násilím, a když muž peníze bránil, tak mu žena měla z ruky vytrhnout tašku, ve které měl hotovost, a z té poté odcizila částku ve výši necelých 200 000 korun. Mladší žena měla na různých místech v Mostě spolu se starší vybírat peníze v různých částkách a to pomocí platební karty poškozeného muže.

"Jednalo se o výběr finanční hotovosti v celkové výši 70 000 korun bez svolení majitele platební karty. Starší žena je v současné době ve výkonu trestu pro jinou trestnou činnost, mladší je pro provinění stíhána na svobodě," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru