Obyvatelé Mostu rozhodli, jak se bude jmenovat tento borovicový parčík u magistrátu
Radniční park v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Radní města Mostu doporučují zastupitelům schválit název parku mezi budovou magistrátu a budovou Cascade na Radniční park.

Park je v poslední době hodně využíván. Byly v něm například promenádní koncerty, výstavy, preventivní akce pro mládež a seniory, a proto si zaslouží nebýt bezejmenný, Dosud se mu říkalo mnoha názvy – parčík vedle magistrátu, ten park s kluzištěm nebo park mezi magistrátem a Muromem.

Město tak vyhlásilo v říjnu letošního roku prostřednictvím aplikace Mobilní rozhlas anketu, ve které hledalo originální název parčíku. Zvoleno bylo pět možností, ze kterých mohli občané města vybírat. Z ankety vyplynulo, že si lidé přejí pojmenovat park na Radniční park.

Následně bude název parku uveden v mapových podkladech města a významných webových platforem, jako jsou Seznam a Google.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru