Narkoman vyděsil ženu s měsíčním miminkem. Přes rameno na ni řval, že ji zabije
Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Včera ve večerních hodinách zaútočil cizí muž verbálně na mladou ženu, která vystupovala ze svého vozu a směřovala s měsíčním miminkem ke svému bydlišti na třídě Budovatelů směrem k dopravním podnikům.

Dle slov vystrašené mladé ženy k ní přistoupil zezadu nějaký narkoman a začal řvát, že ji zabije. Vyděšená žena se stačila obrátit prostřednictvím tísňové linky na strážníky Městské policie v Mostě a operační dozorčí na místo okamžitě vyslal všechny hlídky, které měl k dispozici.

Ačkoli byli strážníci na místě během několika málo minut, útočník stačil utéct. Vystrašená žena sdělila strážníkům směr jeho útěku a popis. Přes veškerou snahu a nasazení se muže bohužel nepodařilo nalézt. Zatímco několik hlídek projíždělo a procházelo blízké okolí, doprovodila jedna z hlídek vystrašenou mladou ženu i s miminkem do jejího bydliště.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru