Dvojice okradla muže spícího v autě na mosteckém sídlišti
Ilustrační foto
Most

Most - Muž ve věku 27 let a 28letá žena z Mostu čelí obvinění z přečinu krádeže. Toho se měli dopustit jedné noci na sídlišti Zahradní v Mostě, kde stálo na parkovišti zaparkované nákladní vozidlo.

V něm spal poškozený, který měl vedle sebe položený mobilní telefon, a na sedadle byla viditelně odložená příruční taška. Ta zřejmě přilákala dvojici k vozidlu, která zkoušela otevřít dveře u auta.

"Hluk však probudil spícího muže, kterému dvojice vykládala pohádky o tom, že tam byli policisté a kontrolovali, zda je muž v pořádku. Během řeči se povedená dvojka snažila odcizit příruční tašku, muž si však jejich úmyslu všiml a včas zareagoval. Poté dvojice z místa odešla a muž zjistil, že mu neznámí během podivné komunikace odcizili jeho mobilní telefon," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Obviněný muž se měl dopustit i krádeže v obchodním domě, když měl za použití násilí vniknout do skleněných vitrín a z nich měl odcizit různé tabákové výrobky v hodnotě 10 tisíc korun. Celkem byla způsobena škoda ve výši 23 tisíc korun. Obvinění jsou stíháni na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru