OBRAZEM: Ve věznici rekonstruovali nástupní oddíl. Podívejte na ten rozdíl
Foto: VS ČR
Most

Bělušice - Odsouzení pod vedením civilních zaměstnanců obnovili prostory Věznice Bělušice. Rekonstruovali tam prostory nástupního oddílu.

Zaměstnanost odsouzených ve Věznici Bělušice se v současné době pohybuje okolo 61%. Vězni pracují nejen u cizích subjektu, ale rovněž jsou pracovně zařazeni v rámci věznice například jako zedníci či zámečníci. Během jednoho měsíce se odsouzeným pod vedením civilních zaměstnanců velice zdárně povedlo zrekonstruovat prostory nástupního oddílu. Práce prováděli nejen během své pracovní doby, ale také ve svém volném čase. Výsledkem je výstup, za který by se nemusela stydět ani profesionální firma.

Věznice Bělušice tímto plní hned několik specifických cílů Koncepce vězeňství do roku 2025 a to zejména dosažením rekonstrukce ubytovacích standardu, zvyšováním zaměstnanosti i vzděláváním odsouzených. (DVra)

0912nastupnioddil2

0912nastupnioddil3

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru