Pijte pro dobrou věc! Na vánočních trzích v Mostě si můžete dát charitativní svařák
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Krajská zdravotní podporuje na mosteckých vánočních trzích akci Charitativní svařák.

Rotaract club Most, jehož členy jsou i někteří zaměstnanci Krajské zdravotní, pořádá již potřetí na mosteckých vánočních trzích akci Charitativní svařák s tradičním heslem „Pijete pro dobrou věc“. V loňském roce bylo z výtěžku zakoupeno osmiletému handicapovanému Davídkovi polohovací zařízení za 65 tisíc Kč. Jelikož celkový výtěžek přesáhl potřebnou částku o 10 tisíc Kč, rozhodli se dobrovolníci, kteří prodávali svařák bez nároku na odměnu, zakoupit hračky na Dětské a dorostové oddělení Krajské zdravotní, Nemocnice Most.

Letos bude výtěžek věnován mladé handicapované sportovkyni Lence Kadetové z Mostu na nákup lukostřeleckého materiálu. Lenka trpí od dětství dětskou mozkovou obrnou, spastickou triparézou, což je postižení tří končetin. I přes tento handicap se aktivně věnuje sportu. Za sebou má již několik úspěchů na domácí i zahraniční půdě. V současné době se připravuje na Mistrovství Evropy v para lukostřelbě, které se uskuteční v dubnu 2020 a právě zde má velkou šanci kvalifikovat se na nadcházející Letní paralympijské hry v japonském Tokiu.

Prodej Charitativního svařáku probíhá na 1. náměstí v Mostě až do 22. prosince 2019.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru