Talentovaný litvínovský plavec Petr Adamec posbíral na mistrovství několik medailí
Největšího úspěchu dosáhl na Mistrovství ČR dvanáctiletého žactva v Prostějově talentovaný Petr Adamec.
Most

Litvínov -Žactvo Plaveckého klubu Litvínov zakončilo letošní sezónu na Pohárech ČR 10 a 11letého žactva a Mistrovstvích ČR 12 a 13letého žactva.

Desetiletí a jedenáctiletí absolvovali své závody 29. až 30. listopadu v Mladé Boleslavi a v Praze. Desetiletá Adéla Andrlová získala krásné 5. místo v disciplíně 50m znak, dále vybojovala 7. místo (100m znak) a 12. místo (50m motýlek). Desetiletý Ondřej Běhounek vyplaval 12. místo (100m motýlek). Jedenáctiletá Laura Prantová získala dvě umístění v první desítce, a to 8. místo (50m volný způsob) a 10. místo (100m volný způsob).

Jedenáctiletý David Rous doplaval jedenáctý (50m motýlek), čtrnáctý (100m volný způsob) a patnáctý (100m motýlek). Jedenáctiletý Filip Brna vybojoval 8. místo v disciplíně 100m prsa. Výborného výsledku dosáhla smíšená štafeta jedenáctiletého žactva 4x50m volný způsob mix ve složení Prantová, Vážanská, Brna, Rous, která doplavala devátá, stejného výsledku dosáhla štafeta 4x50m polohový závod mix Prantová, Brna, Macháček, Rous.

Na Mistrovství ČR 13letého žactva v Kopřivnici 7. až 8. prosince 13letý Martin Dolniak vybojoval dvě patnáctá místa v disciplínách 200m polohový závod a 200m znak.

Největšího úspěchu dosáhl na Mistrovství ČR dvanáctiletého žactva v Prostějově 7. až 8. prosince talentovaný Petr Adamec, který získal své první zlato v disciplíně 200m volný způsob, dále přidal tři stříbrné medaile na tratích 400m volný způsob, 100m volný způsob a 1500m volný způsob a bronz v disciplíně 50m volný způsob.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru