Mostečan kradl na ulici, v obchodech a v kanceláři. Policisté ho vypátrali na zastávce i s cizím mobilem
Ilustrační foto
Most

Most - Ačkoliv byl již za krádež 20letý muž z Mostu odsouzen, kradl znovu a soud ho poslal do vazby. Vyšetřovatel mostecké policie muže obvinil z krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Muž měl podle vyšetřování policie vniknout na třídě Budovatelů do komerčního objektu za použití násilí a v jedné z kanceláří měl odcizit výrobky spotřební elektroniky, nářadí, horolezecké potřeby a také SIM kartu, se kterou následně volal. "Poškozenému majiteli zanechal škodu za dvacet tisíc korun," uvedla k případu mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Na ulici v Mostě měl okrást cizince, který se tam dohadoval se svým známým. Filuta využil situace, kdy poškozený držel v ruce peněženku a tuto mu nečekaně měl vytrhnout z ruky a poté utekl.

V jedné prodejně využil nepozornosti prodavačky a měl odcizit volně odložený mobilní telefon. Policisté na místě šeřením zjistili, kdo se krádeže dopustil a následně po muži pátrali a našli ho na jedné zastávce v Mostě. Cizí mobil měl u sebe.

Naposledy kradl v supermarketu, kde si do rukávů a kapes ukryl čokolády a skončil poté na policii.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru