OBRAZEM: Už jste viděli novinky ve vánoční výzdobě? Jak se vám líbí nasvícené centrum Mostu?
1. náměstí v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Město Most se noří už několik dní do vánoční nálady díky světelné výzdobě v centru města, ale i v dalších lokalitách. Hlavně uprostřed města je ale nejrůznějších světélek nejvíce.

Ledkové osvětlení se nachází na stromech podél třídy Budovatelů, ozdobeny jsou také lípy na 1. náměstí nebo most spojující 2. náměstí a hlavní budovu pošty. Dekorace září i na sloupech veřejného osvětlení. Zajímavým zpestřením a novinkou je přidání světelné výzdoby u mobilního kluziště a zpívající aurora na vánočním stromě na 1. náměstí.

Výzdobu stejně jako v předchozích letech zajišťuje společnost MK-mont illuminations, která uspěla ve veřejné zakázce, na jejímž základě bude městu pronajímat tuto výzdobu až do příštího roku.

Náklady na montáž a demontáž vánoční výzdoby v letošním roce vyjdou na 2,8 milionu korun bez DPH.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru