Muži kradli v obchodech, kvůli pár stovkám skončili na policejní služebně
ilustrační foto
Most

Mostecko, Litvínovsko - Na takzvaný nákup za pět prstů se v uplynulých dnech vydali tři muži z Mostu a Litvínova. Od policistů si nyní odnesli záznamy o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže.

Muž, který byl nedávno přistižen při krádežích v obchodech, opět nakupoval bez peněz. O víkendu měl odcizit v litvínovském supermarketu balení kávy, které si ukryl do tašky a poté odešel přes pokladny, kde byl zastaven pracovníkem ostrahy. Podezřelý se dal na útěk a záhy byl zajištěn hlídkou obvodního oddělení při jiném protiprávním jednání. Zboží bylo poškozené a nemohlo být vráceno zpět do prodejny. Už v minulosti 29letý Litvínovan kradl a byl odsouzen.

Muž ve věku 26 let z Litvínova měl ukrást v supermarketu datle a brusinky v celkové hodnotě 299 korun, které nezaplatil. Na místě ho zadržel pracovník prodejny. I on má za sebou kriminální minulost a z vězení přišel letos na jaře.

Do třetice byl při krádeži přistižen 29letý muž z Mostu, který si v jenom mosteckém obchodě měl do kapes schovat tabákové výrobky za necelých tisíc korun. Odejít nestačil, skončil po zadržení na policejním oddělení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru