Šťastný vánoční příběh? Ztraceného tatínka našli mezi mosteckými bezdomovci, už má zprávu od dcery
Strážníci pátrali mezi mosteckými bezdomovci. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Budeme držet palce, aby z toho bylo šťastné rodinné setkání na letošní Vánoce. Příběh z Mostu k tomu má snad úspěšně nakročeno. Co se stalo?

V ranních hodinách se na linku mosteckých strážníků 156 obrátila o pomoc žena ze Středočeského kraje. Uvedla, že se nemůže několik dnů dovolat svému otci, který je od května bez domova, a obává se o jeho život. Dále sdělila, že je její otec podle posledních informací v Mostě a uvedla, na kterém místě by se mohl zdržovat.

Strážníci provedli kontrolu míst, o kterých vědí, že se zde zdržují osoby bez domova. O pátrací akci jsme informovali během víkendu, na místech, kde jsme strážníky doprovázeli, ale hledaný muž nepřebýval.

Poté mostečtí městští policisté muže skutečně našli. Byl v pořádku a nepožadoval lékařskou pomoc. "Strážníci jej informovali o tom, že má jeho dcera obavy o jeho život a doporučili mu ji kontaktovat. Muž přislíbil, že se s dcerou telefonicky spojí co nejdříve. Operační pracovník následně informoval oznamovatelku, že je otec v pořádku," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru