Tři podnapilí mladíci si ustlali v ulicích Mostu. V zimním počasí to pro ně nemuselo dopadnout dobře
Ilustrační foto
Most

Most - Třicet minut po půlnoci se na linku 156 obrátila žena, která uvedla, že venku před vchodem sedí neznámý mladík, který je pravděpodobně pod vlivem alkoholu. Dále oznamovatelka uvedla, že ji muž nijak neobtěžoval, jen má obavy, zda není zraněný a také má obavy o jeho zdraví, protože je venku mráz. Stalo se o víkendu.

Na místě se s hlídkou spojil další občan, který strážníky dovedl ke spícímu muži. Jedenadvacetiletého mladíka strážníci vzbudili, postavili na nohy a zjistili, že není zraněný. Mladík se probral a strážníkům sdělil, že oslavovali u kamaráda a přehnal to s alkoholem.

Další dva podnapilé mladíky během uplynulého víkendu strážníci budili a stavěli na nohy nedaleko Plzeňského restaurantu a v lesoparku Šibeník. Ani jeden z mladých mužů nepožadoval zdravotnické ošetření a sdělili, že zvládnou dojít domů sami.

Po prokázání totožnosti z místa bez zranění odešli.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru