Černí andělé se v netradičním čase utkají s Dunajskou Stredou
Ilustrační foto
Most

Most - Naposledy před Vánocemi se na domácím hřišti představí mostecké házenkářky. Utkají se s týmem z Dunajské Stredy, který je v nejvyšší česko-slovenské MOL lize letošním nováčkem. První vzájemné měření sil na Slovensku skončilo jednoznačně ve prospěch mosteckého týmu, tentokrát už by to ale nemuselo být tak snadné.

„Dunajská Streda je sice nováček nejvyšší soutěže a v prvním vzájemném zápase jsme je porazili, ale rozhodně se nejedná o snadného protivníka. Doma se jim podařilo porazit Michalovce, odehráli i další řadu vyrovnaných zápasů a dnes už jsou mnohem dál, než byli na začátku sezony. Mají po půlce sezony mnohem víc zkušeností a rozhodně budou hrát lépe než v našem prvním vzájemném utkání,“ naznačil trenér populárních Černých andělů Jiří Tancoš. Jenže jeho svěřenkyně mají za sebou vydařené utkání s tradičním rivalem z pražské Slavie, kterého o minulém víkendu výrazným způsobem porazily a rozhodně nebudou chtít vítěznou šňůru přetrhnout.

Černí andělé mají pro své fanoušky přichystán i jeden speciální vánoční dárek. Z diváků, kteří se v sobotu 14. prosince přijdou na utkání podívat, bude vylosován jeden výherce Vánočního dárkového poukazu na všechna tři domácí utkání Poháru EHF, která mostecké hráčky odehrají hned zkraje příštího roku. Vstupenka na jednotlivé zápasy Poháru EHF se bude prodávat za 150 korun, fanoušci si ale mohou od začátku prosince ve sportovní hale pořídit vánoční dárkový poukaz na všechny tři domácí pohárová utkání za 300 korun. A jeden vylosovaný divák si jej odnese domů zcela zdarma.

Utkání DHK Baník Most proti MŠK/HC DAC Dunajská Streda začíná v sobotu 14. prosince v mostecké sportovní hale mimořádně už od 15:00 hodin. (pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru