Policisté dopadli recidivistu, který na Mostecku vykrádal sklepy. Už je ve vazbě
ilustrační foto
Most

Most - Soud v Mostě poslal do vazby 34letého muže z Mostu. Toho vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinů krádeže vloupáním a porušování domovní svobody.

Mostečan se měl dle policie vloupat do čtyř domů, kde poté kradl ve sklepních prostorech. V Mostě měl odnést zesilovač na elektrickou kytaru. Z litvínovského domu po jeho návštěvě zmizely ze společných prostor jízdní kolo, přilba, rukavice, brýle, vše v hodnotě 13 tisíc korun.

V jiném domě se násilím vloupal do dvou sklepních kójí, ze kterých měl ukrást elektrické nářadí a elektrocentrálu. V dalším domě měl odcizit z kóje jízdní kolo za 24 tisíc korun a vybavení ke kolu. Hodilo se mu i deset lahví se značkovým alkoholem. "Celkem muž způsobil poškozeným majitelům škodu za více než 44 tisíc korun. Krádeží se dopustil i přesto, že byl již v minulosti za krádež ve vězení," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru