OBRAZEM: Jak se vykládá nová tramvaj pro Mostecko? Jeřáb nečekejte, z auta sjede sama
Vykládání nové tramvaje z podvalníku. Foto: DPmML
Most

Most - Nízkopodlažní dvoučlánková tramvaj EVO 2 dorazila do Mostu. Dopravil ji tam kamion na speciálním podvalníku. Jak probíhá takové nakolejení? Jeřáb není třeba. Podívejte se do fotek dopravního podniku.

"Jde o první tramvaj z projektu Pořízení tří kusů nízkopodlažních tramvají. Další by měly následovat v lednu a v únoru 2020. První EVO 2 bude po doplnění odbavovacího zařízení a absolvování potřebných zkušebních jízd nasazena do provozu v lednu. Další dvě tramvaje z druhého projektu očekáváme v průběhu příštího roku," řekl ředitel dopravního podniku měst Mostu a Litvínova Daniel Dunovský.

Nová tramvaj EVO 2 je 21,9 metrů dlouhá (bez spřáhel) a nabídne 54 míst k sezení. Zároveň pojme ještě až 90 stojících cestujících.

Foto

1612tram1

1612tram2

1612tram3

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru